Construx' Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne er gældende i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Construx.

Indholdsfortegnelse

Bestilling

Erhvervsdrivende kan bestille produkter hos Construx telefonisk eller på e-mail. Priserne er angivet i danske kroner (DKK) eksklusive moms.

Betaling

Kredit ydes kun til forhandlere og kunder, som kontinuerligt handler hos Construx, og som af Construx vurderes kreditværdige.

Offentlige instanser, som kontinuerligt handler på construx.dk, kan benytte EAN-fakturering efter aftale med Construx.

Virksomheder kan forudbetale med bankoverførsel efter nærmere aftale med Construx.

Levering

Ordrer afsendes fra Construx’ lager med enten GLS eller Danske Fragtmænd afhængig af ordrens vægt og volumen. Forsendelsen sker til erhvervsadresser.

Ved levering til din erhvervsadresse accepterer du for egen risiko, at forsendelsen kan blive leveret uden kvittering, såfremt der ikke træffes personale på adressen ved levering. Dette gælder både leverancer med GLS og Danske Fragtmænd.

For almindelige pakker op til 20 kg kan du også vælge levering i en GLS pakkeshop efter eget valg. Eventuelt en GLS pakkeshop tæt på byggepladsen.

Ordrer, som er afgivet inden kl. 13.00 på hverdage, afsender Construx samme dag med mindre anden leveringstermin er angivet for en eller flere af de bestilte varer. Vær opmærksom på, at Construx ikke sender varerne før alle de bestilte varer, er på lager. Ønsker du opdeling af en ordre, bedes du kontakte Construx.

Forsendelsen tager normalt en til to hverdage. Du kan opleve ekstra leveringstid, da Construx, GLS og Danske Fragtmænd kan have ekstra travlt i perioder. Du kan ikke drage Construx til ansvar for hverken direkte eller indirekte tab, som følge af forsinket eller mangelfuld leverance.

Afhentning på vores lager

Du kan afhente varer på Construx’ lager i Hadsund på hverdage mellem 8.00 og 15.30. Fredag dog senest kl. 13:30. Lagerets adresse er: Construx Danmark Aps, Plastvænget 3C, DK-9560 Hadsund.

Ansvar

Ansvaret og dermed risikoen for varer købt hos Construx overgår til dig på leveringstidspunktet. Straks ved modtagelsen af varerne skal du kontrollere varerne. Ved fejl eller mangler skal du give besked til Construx hurtigst muligt.

Transportskade

Konstaterer du synlige transportskader ved leveringen, bør du afvise forsendelsen, som herefter bliver sendt retur. Construx tager dialogen med transportøren og sender straks en ny forsendelse til dig, så du ikke bliver ulejliget med en defekt vare. Viser det sig, at varen har en transportskade ved modtagelsen, bør du kontakte Construx indenfor 24 timer.

Uafhentede varer i pakkeshops

GLS sender dig besked pr. mail og sms, når en pakke er klar til afhentning i pakkeshoppen. Henter du ikke pakken inden for tidsfristen (typisk en uge), bliver pakken returneret til Construx.

Ønsker du stadigvæk pakken, kan du bede os om at gensende pakken på din regning.

Hører vi ikke fra dig senest 14 dage efter vi har modtaget pakken retur fra pakkeshoppen, krediterer vi dig det fulde beløb minus 15 % af varens pris og kr. 100 i fragt.

Fortrydelsesret

Selvom erhvervskunder i følge loven ikke har fortrydelsesret, tilbyder vi det til erhvervskunder.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget varerne. Fortrydelsesfristen gælder ikke demo-produkter, skaffevarer og udgåede produkter. Fortryder du købet, skal du inden 14 dage fra modtagelsen meddele det via e-mail til salg@construx.dk. I meddelelsen skal du gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Når du returnerer varen (senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at anvende din fortrydelsesret), har du pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget.

Ønsker du fuld kreditering af købssummen, skal varen være i ubrugt stand samt i original og ubeskadiget emballage. Er varen taget i brug eller behandlet således, at der forekommer en værdiforringelse, vil værdiforringelsen og håndteringsomkostningerne blive modregnet købssummen.

Værdiforringelsen vurderer Construx individuelt.

Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med at returnere varen. Returnering sker på dit ansvar. Returprodukter skal du sende til Construx, Plastvænget 3C, 9560 Hadsund. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Reklamation

Transportskader: Se venligst afsnittet levering transportskader

Construx følger købelovens mangelsregler.

Erhvervskunder (virksomhedskunder) har 12 måneders reklamationsret. Alt efter den konkrete situation betyder det, at du kan få defekte produkter repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene retur.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, som kan have medført fejlen.

Hvis du opdager en fejl eller mangel på et produkt, skal du reklamere til Construx inden for rimelig tid. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen kan konstateres. For at kunne behandle din reklamation hurtigt, bør du kontakte Construx på e-mailadressen: salg@construx.dk. I e-mailen skal du gøre opmærksom på, at der er tale om en reklamation, samt vedhæfte en kopi af købsfakturaen eller følgesedlen. Beskriv årsagen til reklamationen og vedhæft gerne fotos.

Vedrører reklamation elektriske maskiner skal varen sendes til Brøndum Elektro, Tagtækkervej 21, 8800 Viborg. Brøndum Elektro vil gennemgå maskinen og vurdere tiltag, fx reparation.

Andre varer sendes til Construx, Plastvænget 3c, 9560 Hadsund.

Varen skal du altid sende i forsvarlig emballage, og gerne i den originale emballage. Construx indestår ikke for transportskader ved returnering. Dette er alene en sag mellem dig som afsender og transportøren. 

Bemærk, at Construx ikke modtager forsendelser på efterkrav, uden omdeling eller lignende. Falder reklamationen ikke inden for reklamationsretten, men kan henføres til forkert brug af produktet og manglende vedligehold, fremsender Construx eller samarbejdspartner et skriftligt tilbud på reparation af produktet, og/eller returnering af produktet for din regning.

Sliddele og generel slitage

Ingen sliddele, som er defekte grundet slitage, er reklamationsberettigede.

Dokumentation og vejledning

Hvis der er produktbeskrivelser og brugervejledninger til produkterne, følger disse med leverancen fra Construx. Du skal være opmærksom på, at nogle varer ikke har en dansk manual. En dansk (eller engelsk manual) kan ofte downloades i elektronisk form fra internettet. Vi hjælper gerne med at finde frem til den ønskede manual. Construx indestår for at produkterne opfylder kravene til CE-mærkning. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Construx er denne kun af vejledende art.

Copyright

Alt indhold på construx.dk i enhver form (billeder, tekst, film osv.) tilhører Construx eller vores leverandører. Alle informationer på construx.dk er frit tilgængelige og kan læses af enhver. 

Enhver gengivelse af informationer, billeder, artikler eller andre publikationer må kun ske i uændret form og med direkte reference til construx.dk og kun med forudgående skriftlig tilladelse fra Construx. Det er ikke tilladt at bruge informationer eller data fra construx.dk i kommercielt øjemed. Det er dog tilladt at benytte Construx’ logo, når det er i forbindelse med direkte omtale og/eller direkte link til construx.dk.