Velkommen som leverandør

Vores passion for værktøj og udstyr til keramiske fliser er med til at opbygge dit brand og skabe vækst på kort og lang sigt.

Vi stiller store krav til os selv, til vores leverandører, til vores forhandlere og ikke mindst til værktøjet, som vi sælger.

Jeres produkter bliver studeret og afprøvet af vores personale, så vi personligt kan stå inde for produkterne og give slutbrugerne og forhandlerne den rigtige support.

B2C + B2B = succes

Construx er Danmarks eneste distributør af fliseværktøj med direkte salg og support til slutbrugere og et landsdækkende netværk af forhandlere.

I kan lynhurtigt få et bredt sortiment af jeres produkter ind på det danske marked, da vi selv råder over hele salgskæden.

Efterspørgslen skaber vi via egen online markedsføring til slutbrugerne. 

En efterspørgsel, der skaber en salgssucces – også hos vores forhandlere. 

En efterspørgsel som opbygger jeres brand.

Succes med vækst

Gennem et årti har vi dokumenteret succes med at introducere nye produkter og optimere salget af velkendte produkter fra blandt andet Raimondi, Montolit, Nozar og Profilitec. Konceptet er et mix af høj troværdighed, dybdegående produktkendskab og et minutiøst markedskendskab.

Bredt sortiment på lager

Da vi er specialister i arbejdet med fliser, markedsfører vi både jeres hovedprodukter og nicheprodukter.
Et bredt sortiment af relevante produkter bliver købt hjem til vores eget lager i Hadsund, således vi kan levere fra dag til dag til vores kunder over alt i Danmark.

Marketing og salg

Markedsføring af jeres produkter sker via specialbutikker, workshops over alt i Danmark og egne webshops (murerbutikken.dk, afslutningsprofiler.dk), Facebook, YouTube, Google shopping og e-mail. 

Eksempelvis abonnerer 25 % af alle danske murere på vores nyhedsbrev, hvor vi deler vores viden om nye produkter.

Markedsføringen bliver løbende testet på nye platforme og optimeret for at sikre en optimal vækst og indtjening.

I betaler ikke for marketingsaktiviteterne. I skal blot sørge for gode produkter til en konkurrencedygtig pris. Vi klarer resten.

Marketingskanaler

Skal vi hjælpe jeres brand?

Ønsker I succes med salg til de danske flisemurere, er vi åben for en åbenhjertelig, ærlig og konstruktiv dialog.

Kontakt venligst direktør Palle Brandt Nielsen på tlf. +45 21241998 for en nærmere aftale.